Viljuškar Srbija, viljuškari svih vrsta i pogona (Linde i drugi)

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Viljuškar Srbija, viljuškari svih vrsta i pogona (Linde i drugi)

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Viljuškari Srbija

Viljuškari Srbija

2022-03-18 00:00:00

Royal viljuškari Srbija

Kompanija Royal viljuškari Srbija posluje više od 15 godina na tetiroriji Republike Srbije i Balkana, sa sedištem u Beogradu. Osnovne delatnosti kompanije su:

prodaja viljuškara

polovni viljuškari

gume za viljuškare

iznajmljivanje viljuškara i

otkup viljuškara.

Zašto da odaberete Royal viljuškare Srbija?

Dugogodišnje iskustvo u oblasti logističkih rešenja u skladištenju, diversifikovan prodajni asortiman, specijalizovan prodajni tim, eksperti za konsalting i visoko-obučeni kadrovi u servisu čine našu kompaniju poželjnim partnerom za svaku firmu u Srbiji i regionu koja traži maksimalnog pouzdanog partnera.

Koje brendove viljuškara prodajemo i zastupamo?

Kompanija Royal viljuškari Srbija je generalni zastupnik i ovlašćeni servis Linde i Toyota viljuškara. Pored ovih brendova mi prodajemo i servisiramo Stil, Jungheinrich, Total Lifter i Shantui nove i polovne viljuškare.

Koje tipove usluga nudimo?

Pored prodaje i servisiranja viljuškara, naša kompanija nudi usluge inžinjeringa i tehničkog konsaltinga. Mi nudimo visoko sofisticirana rešenja vezana za potrebe rukovanja određenim materijalima i proizvodima - od utovara i istovara, do podizanja, rada sa stakerima i horizontalnog transporta.

Koje tipove novih i polovnih viljuškara nudimo?

Našu ponudu čine različiti brendovi visokokvalitetnih viljuškara sa električnim, dizeli gasnim pogonom. U zavisnosti od vaših potreba, kod nas možete pronaći sledeće kategorije viljuškara: čeoni viljuškari, skladišni viljuškari, skladišni bočni viljuškari, komisionari, regalni VNA viljuškari, elektro-panelni viljuškari, LPG/dizel viljuškari i vučna vozila i tegljači.

Kako da nas kontaktirate?

Niste sigurni koji viljuškar vam je potreban? Želite da saznate više o uslovina kupovine i iznajmljivanja viljuškara?

Royal viljuškari Srbija.

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?