Ugradnja LED osvetljenja, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Ugradnja LED osvetljenja, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Ugradnja osvetljenja

Ugradnja osvetljenja

Ugradnja osvetljenja - neophodna vam je usluga ugradnje osvetljenja? Royal električar nudi usluge ugradnje osvetljenja - bilo u stanu, kući, zgradi ili poslovnom prostoru.

Ugradnja svih vrsta osvetljenja

Osvetljenje je između ostalih stvari najbitniji deo dizajna objekta, bilo da je u pitanju stan, restoran, poslovni prostor, kladionica ili diskoteka. Sve je u malim detaljima. Montaža novog osvetljenja može koštati dosta, u zavisnosti od vaših želja i zahteva. Svakako, pre montaže osvetljenja treba se posavetovati sa dizajnerom enterijera koji će Vam predložiti najbolju soluciju kako na kvalitetan način prilagodite prostor u kome ćete živeti ili raditi.
Takođe radimo i montažu osvetljenja za industrijske hale i postrojenja bez obzira na veličinu hale i njenu visinu. Posao je obiman i može trajati i do mesec dana u zavisnosti od veličine industrijske hale. Dok se montira osvetljenje neće biti prekida radova i postrojenju. Do prekida rada u postrojenju može doći na samom kraju kada su svi kablovi već razvučeni i samo je potrebno priključenje na već postojeću elektro mrežu.

Cene usluga

Cene naših usluga se određuju u zavisnosti od više faktora:

    1. obima traženog posla
    2. da li se radi o održavanju već postojeće električne instalacije
    3. da li se radi o projektovanju i ugradnji nove električne instalacije
    4. da li je u pitanju hitna servisna intervencija tj. servis.

Kako da nas kontaktirate?

Imate dodatna pitanja za nas? Zanima vas cena usluga? Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da nas angažujete, molimo vas pozovite nas na: 064 450 5 450

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?