Zamena bojlera, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Zamena bojlera, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Zamena bojlera

Zamena bojlera

Zamena bojlera - neophodna vam je usluga zamene dotrajalog bojlera? Royal električar nudi usluge zamene svih vrsta bojlera - akumulacionih, protočnih ili kuhinjskih.

Zamena svih vrsta bojlera

Na srpskom tržištu postoji veliki izbor različitih tipove i brendova bojlera. U prodavnicama se mogu pronaći horizontalni ili vertikalni bojleri, sa i bez regulacije temperature itd. U prodaji se mogu pronaći bojleri male litraže koji su poznati po brzom zagrevanju vode, standardni koji poseduju emajlirane kazane različitih zapremina (30,50,80l), horizontalni bojleri koji su efikasniji i pogodniji za male prostore, kombinovani bojleri koji mogu koristiti različite izvore energije ili tanki bojleri koji su pogodni za uske prostore. 

Ovaj izuzetno važan aparat za domaćinstvo se mora redovno servisirati i održavati. Ako se bojler ne održava redovno, vrlo često dolazi do kvarova. Servisiranje bojlera je relativno lak posao, jer ne postoji kvarovi koje se mogu svrstati u ozbiljne električarske kvarove. Najčešće dolazi do kvara grejača u bojleru. U svakom slučaju, kakva god da je priroda kvara na bojleru, naši profesionalni električari će ga otkloniti brzo i efikasno.

Naša usluga svakako obuhvata i zamenu dotrajalih bojlera. Zamene bojlera su najčešće hitne, pa nas za ovakve stvari možete kontaktirati od 00-24h.

Cene usluga

Cene naših usluga se određuju u zavisnosti od više faktora:

    1. obima traženog posla
    2. da li se radi o održavanju već postojeće električne instalacije
    3. da li se radi o projektovanju i ugradnji nove električne instalacije
    4. da li je u pitanju hitna servisna intervencija tj. servis.

Kako da nas kontaktirate?

Imate dodatna pitanja za nas? Zanima vas cena usluga? Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da nas angažujete, molimo vas pozovite nas na: 064 450 5 450

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?