Zamena grejača bojlera, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Zamena grejača bojlera, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Zamena grejača

Zamena grejača

Zamena grejača bojlera - neophodna vam je usluga servisiranja dotrajalog grejača u bojleru? Royal električar nudi usluge zamene grejača u svim vrstama bojlera - akumulacionim, protočnim ili kuhinjskim.

Zamena svih vrsta grejača bojlera

Na srpskom tržištu postoji veliki izbor različitih tipove i brendova bojlera. U prodavnicama se mogu pronaći horizontalni ili vertikalni bojleri, sa i bez regulacije temperature itd. U prodaji se mogu pronaći bojleri male litraže koji su poznati po brzom zagrevanju vode, standardni koji poseduju emajlirane kazane različitih zapremina (30,50,80l), horizontalni bojleri koji su efikasniji i pogodniji za male prostore, kombinovani bojleri koji mogu koristiti različite izvore energije ili tanki bojleri koji su pogodni za uske prostore. 

Obično, kvar na grejačima bojlera nastupa usled kratkog spoja na grejaču. U tim situacijama grejači na bojlerima se zamenjuju novim.

Naša usluga svakako obuhvata i popravku ili zamenu svih vrsta grejača na bojleru. Ove vrste intervencije su najčešće hitne, pa nas za ovakve stvari možete kontaktirati od 00-24h.

Cene usluga

Cene naših usluga se određuju u zavisnosti od više faktora:

    1. obima traženog posla
    2. da li se radi o održavanju već postojeće električne instalacije
    3. da li se radi o projektovanju i ugradnji nove električne instalacije
    4. da li je u pitanju hitna servisna intervencija tj. servis.

Kako da nas kontaktirate?

Imate dodatna pitanja za nas? Zanima vas cena usluga? Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da nas angažujete, molimo vas pozovite nas na: 064 450 5 450

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?