Servis veš mašina, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Servis veš mašina, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Servis veš mašina

Servis veš mašina

Servis veš mašina - neophodna vam je usluga servisiranja dotrajale veš mašine? Royal električar nudi usluge servisa svih vrsta veš mašina - klasičnih, sa sušenjem, sa inverter motorom, itd.

Servis svih vrsta veš mašina

Kvar na veš mašini stvara gomilanje prljavog veša i predstavlja problem svakoj domaćici. Kako je mašina za veš složen uredjaj bele tehnike popravku kvara mora obaviti stručan i dobar majstor za veš mašine. Osimi kvalitetnog rada i cena usluge za servis veš mašine mora biti korektna. Bilo da je potrebna zamena ležaja na veš mašini, grejača, hidrostata, kaiša, amortizera, termostata, popravka motora mašine za veš ili programatora stojimo na usluzi. Dugi niz godina uspešno radimo popravku mašine za veš marke Beko, Indesit, Gorenje, Bosch, Lg, Whirlpool, Ariston i ostalih proizvodjača. Svaki nastali kvar na veš mašini otklonićemo u najkraćem vremenskom roku. Ispravna i funkcionalna mašina za veš nije luksuz već je to potreba za obavljanje svakodnevnice.

Cene usluga

Cene naših usluga se određuju u zavisnosti od više faktora:

    1. obima traženog posla
    2. da li se radi o održavanju već postojeće električne instalacije
    3. da li se radi o projektovanju i ugradnji nove električne instalacije
    4. da li je u pitanju hitna servisna intervencija tj. servis.

Kako da nas kontaktirate?

Imate dodatna pitanja za nas? Zanima vas cena usluga? Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da nas angažujete, molimo vas pozovite nas na: 064 450 5 450

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?