Električar Dorćol, zamena elektro i električnih instalacija u stanu, električarske usluge

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Električar Dorćol, zamena elektro i električnih instalacija u stanu, električarske usluge

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Dorćol

Električar Dorćol

Ko smo mi?

Električar Dorćol - tražili ste ove ključne reči u Google.rs i pronašli ste naš sajt? Na pravom ste mestu. Mi nudimo pouzdane električarske usluge svih tipova i profila. Naši električari imaju više od 10 godina rada i iskustva u oblasti elektrike. Obavljamo sve vrste servisnih električarskih usluga počev od zamene sijalica na nedostupnim mestima, pa do najsloženijih električarskih radova.

Posedujemo najmoderniju dijagnostičku opremu (dijagnostiku) poslednje generacije. U cilju što kvalitetnije usluge, svaki kvar na elektro-instalacijama prvo pažljivo proučavamo pomoću dijagnostičke opreme. Nakon toga, klijentima pružamo uvid u dijagnostiku kvara i dajemo savet o načinu i vrsti popravke koje je potrebno izvršiti kako bi se posao kvalitetno uradio.

Zašto da odaberete baš nas?

Dugogodišnje iskustvo, stečeno znanje i konstantna obuka kadrova čine nas apsolutno sigurnim u kvalitet i rezultate našeg rada. Svakom poslu pristupamo maksimalno odgovorno, uz prethodne pažljive analize problema na elektro-instalacijama ili posla koji je potrebno obaviti.

Da li pružamo garancije na pružene usluge?

Da, naravno da pružamo garanciju na sve tipove servisnih električarskih usluga, kao i na delove koje ugrađujemo ili menjamo. U potpunosti smo posvećeni razumevanju uzroka i prirode problema koji otklanjamo. Nijedan posao nikada ne započinjemo bez vašeg odobrenja i potpunog razumevanja onoga što bi trebalo da radimo. Upravo zato, s punim pravom i sigurnošću nudimo 100% garancije na sve električarske usluge.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da zakažete servisiranje vašeg vozila, molimo vas pozovite nas na +381 69 77 63 61.