Servis kotla na struju, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Servis kotla na struju, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Servis elektro kotla

Servis elektro kotla

Servis elektro kotlova - neophodna vam je usluga servisiranja dotrajalog električnog kotla za etažno grejanje? Royal električar nudi usluge servisa svih vrsta električnih kotlova za centralno i etažno grejanje.

Servis svih vrsta elektro kotlova

Danas postoji više različitih uređaja koji se mogu koristiti kao grejna tela. Najdominantniji su kotlovi. Postoji veliki broj tipova kotlova, različitih proizvođača, dimenzija i slično. Takođe, svi se oni razlikuju i po jednom osnovnom segmentu a to je tip goriva koji se koristi za grejanje.
Mi smo najviše iskustva imali sa električnim kotlovima. Zapravo, posebnu stručnost posedujemo u postavljanju elektro kotlova i povezivanje na mrežu. Pored toga, nebrojano puta izvršili smo celokupan servis elektro kotlova.
Tokom dosadašnjeg poslovanja, upoznali smo se sa svim performansama elektro kotlova, njihovom snagom koja se kreće u rasponu od 6 do 24 kw, kao i sa svim delovima čiji je rad presudan za funkcionalnost elektro kotlova. Uzrok gotovo svih kvarova koje smo mi sanirali, su loš rad rezervih delova poput grejača, termostat i slično. Njihova dotrajalost je u velikoj meri uticala na celokupan rad elektro kotlova.

Cene usluga

Cene naših usluga se određuju u zavisnosti od više faktora:

    1. obima traženog posla
    2. da li se radi o održavanju već postojeće električne instalacije
    3. da li se radi o projektovanju i ugradnji nove električne instalacije
    4. da li je u pitanju hitna servisna intervencija tj. servis.

Kako da nas kontaktirate?

Imate dodatna pitanja za nas? Zanima vas cena usluga? Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da nas angažujete, molimo vas pozovite nas na: 064 450 5 450

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?