Servis klima uređaja, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Servis klima uređaja, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Servis klima uređaja

Servis klima uređaja

Servis klima uređaja - neophodna vam je usluga servisiranja dotrajalog klima uređaja? Royal električar nudi usluge servisa svih vrsta klima uređaja - klasičnih, invertet, prenosnih, svih proizvođača.

Servis svih vrsta klima uređaja

Poslednjih godina u Beogradu leta su sve toplija. Naši majstori obučeni su da urade svaku vrstu popravke i servisa za sve tipove i modele klima uredjaja. Vršimo usluge na celoj teritoriji grada 24 časa dnevno tokom cele godine. Pozovite Vašeg SUPER ELEKTRIČARA, a mi stižemo u najkraćem mogućem roku do Vas da otklonimo svaki kvar. Bliži se leto, prva asocijacija šta treba uraditi u kući da ga dočekamo? Treba uraditi servis i popravku klima uredjaja da spremno dočekamo velike vrućine. Za prostorije u kojima se nalazite, bilo da su one privatne ili poslovne klima Vam pruža mogućnost da se rashladite i osećate udobno. Danas proizvodjači prave klime koje imaju i funkciju grejanja tokom hladnih dana u godini. Odabir klime zavisi od veličine prostorije koju treba ohladiti ili zagrejati.

Cene usluga

Cene naših usluga se određuju u zavisnosti od više faktora:

    1. obima traženog posla
    2. da li se radi o održavanju već postojeće električne instalacije
    3. da li se radi o projektovanju i ugradnji nove električne instalacije
    4. da li je u pitanju hitna servisna intervencija tj. servis.

Kako da nas kontaktirate?

Imate dodatna pitanja za nas? Zanima vas cena usluga? Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da nas angažujete, molimo vas pozovite nas na: 064 450 5 450

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?