Zamena plafonjerki i lustera, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Radno vreme00.00 - 24.00

Zamena plafonjerki i lustera, električar, elektro usluge: Royal električar Beograd

Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Kontaktirajte nas
Električar Beograd | Pozovite nas
Električar Beograd | Zamena plafonjerki i lustera

Zamena plafonjerki i lustera

Zamena plafonjerki i lustera - neophodna vam je usluga zamene plafonjerki i lustera? Royal električar nudi usluge zamene plafonjerki i lustera - svih vrsta i proizvođača.

Zamena svih vrsta plafonjerki i lustera

Luster ili plafonjeru nije teško postaviti. Ali kako se radi sa strujom taj posao prepustite profesionalcima da bi se izvela bezbedna montaža lustera ili plafonjerke. Kada se radi montaža lustera ili plafonjerke treba isključiti osigurač koji dovodi struju na mesto gde se kači luster ili plafonjera. Prvo se radi postavljanje nosača za luster ili plafonjeru na plafon i obeležava se olovkom gde treba da se buše rupe za nosač. Pri bušenju rupa treba voditi računa gde se nalazi elektro instalacija da se ne bi oštetila. Kada se rupe izbuše postavlja se tipl u plafon. Veličina tipla koji se postavlja zavisi od težine lustera. Prislanja se nosač lustera ili plafonjerke uz plafon i učvršćuje se šrafovima i koroz njega se izvlači električna instalacija. Žice se postavljaju u klemu koja je obeležena gde koja žica ide za nulu, fazu i uzemljenje. Žice postavljene u klemi se pričvršćuju šrafom. Poslednja faza je postavljanje ukrasne kape. Ovim je uradjena bezbedna motaža lustera ili plafonjerke.

Cene usluga

Cene naših usluga se određuju u zavisnosti od više faktora:

    1. obima traženog posla
    2. da li se radi o održavanju već postojeće električne instalacije
    3. da li se radi o projektovanju i ugradnji nove električne instalacije
    4. da li je u pitanju hitna servisna intervencija tj. servis.

Kako da nas kontaktirate?

Imate dodatna pitanja za nas? Zanima vas cena usluga? Ukoliko želite da se konsultujete sa nama ili da nas angažujete, molimo vas pozovite nas na: 064 450 5 450

Potreban vam je pouzdan električar?

Potreban vam je pouzdan električar?

Na pravom ste mestu. Royal električar je firma koja se više od 10 godina bavi pružanjem elektro-usluga za pravna i fizička lica u Beogradu i Srbiji. Dostupni smo 00-24 svakog dana u godini.

Pozovite nas odmah, zašto čekate ako je hitno?